Wil je met jouw website uitstralen waar jij voor staat?

Dan gaan wij samen de uitdaging aan om dit voor jou te realiseren!

Bekijk onze projecten

Wij werken graag voor organisaties die zich onderscheiden van de rest, of dit juist willen gaan doen op Curaçao en/of in Nederland. Organisaties die echt trots zijn op wat zij doen. Dat zijn wij immers ook. Als we er samen in geloven, is de ‘sky the limit’.

Met veel plezier en passie gaan wij met elk project aan de slag. We adviseren, denken, maken en verbazen onze relaties, en vooral onszelf, elke dag opnieuw. Samen zetten we telkens weer iets tofs neer, iets waar we samen trots op zijn! Bekijk onze projecten om te zien wat we bedoelen.

100% jouw eigendom

Afspraak is afspraak

Vaste afgesproken prijzen

Jouw website laten maken

Hoe wij te werk gaan? Dit doen we samen. Het wordt jouw website, maar ook wij zijn er trots op!
01

Opstarten

Wie ben jij? Wat wil je uitstralen en welke doelen wil je bereiken? We willen alles te weten komen over jouw bedrijf zodat we een passende strategie kunnen ontwikkelen.

02

Aan de slag

Niets is zo belangrijk dan jouw wensen goed af te stemmen. We bespreken onder andere de kleuren, foto’s en wat voor design bij jouw en/of je bedrijf past en wilt uitstralen. Wanneer ons alles duidelijk is, dan maken wij een concept website. 

03

Wat vind je ervan?

We zetten je website niet live voordat jij tevreden bent. Je ontvangt binnen de gekozen tijd een preview van jouw nieuwe website. Je kunt alles uitgebreid testen en direct aangeven wat je graag anders wilt.

04

Jouw website live!

Nadat we correcties op jouw verzoek hebben verwerkt en je helemaal tevreden bent over het eindresultaat dan zetten we jouw website online. Vanaf dit moment kan iedereen de nieuwe website vinden onder jouw domeinnaam.

Terdis

Responsive website

Hedendaags is een responsive website een must en kun je er niet meer zonder. Bijna iedereen bezoekt het internet via een smartphone of tablet waardoor je website zich moet aanpassen aan het scherm waarop jouw bezoeker je website bezoekt.

Op deze manier verschijnt jouw online visitekaartje altijd perfect in beeld, ongeacht of het op een pc, laptop of tablet wordt bekeken. Om jouw website responsive te maken, moet je afbeeldingen, videos en teksten dermate goed inrichten dat hij ook op een smartphone goed wordt weergegeven. Terdis Webhosting Curaçao houdt hier direct bij het website laten maken rekening!

Een website van deze tijd

Wij maken websites van deze tijd. Wil je ook een moderne website laten maken inclusief eenvoudige CMS? Een website die professioneel en voordelig is?

Bij Terdis Webhosting Curaçao vinden wij het belangrijk dat iedereen die een website wil of heeft, tevreden is met het design. Een website laten maken bij ons betekent maatwerk en jouw wensen laten uitkomen bij het bouwen van jouw website.

Na een uitgebreid designoverleg gaan wij aan de slag om jouw wensen te vertalen naar een perfect webdesign waar je trots op kan zijn.
  • Offerte? Binnen 24 uur contact
  • Geheel vrijblijvend
  • Geen maandelijkse kosten
  • Professioneel webdesign
  • 100% jouw eigendom
  • Oneindig veel mogelijkheden

Wat krijg je bij ons?

Wat zijn de voordelen om jouw website door ons te laten maken?
WordPress

Wij bouwen onze websites met WordPress, hierdoor kun je zelf eenvoudig je website aanpassen.

Goed vindbaar

Als specialisten kan je vertrouwen op de beste techniek voor alle zoekmachines.

Onderhoud

Wij regelen voor jouw website alle benodigde updates, backups en het website onderhoud .

Responsive

De website werkt niet alleen op desktop en laptop maar ook perfect op tablet en smartphone.

Online marketing

Meer klanten door middel van een goede online marketing strategie?

Een goede online marketing zorgt ervoor dat je via het internet in beeld komt bij je doelgroep. De doelgroep die gericht zoekt naar jouw producten en diensten.