Betrouwbare webhosting

Betrouwbare webhosting op Curaçao met vaste lage tarieven! Begin vandaag nog met het bouwen van je website! Wij leveren alles wat je hiervoor nodig hebt en bieden diverse uitgebreide pakketten aan.

Goud webhosting

Bevat alles voor een website met veel afbeeldingen en bezoekers

225 ANG

per jaar

Zilver webhosting

Meest gekozen
Het ideale hostingpakket voor een prachtige website

150 ANG

per jaar

Platinum webhosting

Het volledige pakket voor een hele uitgebreide website

350 ANG

per jaar

Terdis

Wat is webhosting?

Maar… wat is webhosting nu precies? Is dat hetzelfde als een website of een url? Het heeft allemaal met elkaar te maken, maar het is niet hetzelfde. Webhosting is het stukje ruimte dat je op internet hebt en waar je iets op kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan een website. Daarvoor betaal je een vast bedrag per maand of per jaar.

Hoewel het principe van webhosting in de basis altijd gelijk is, kunnen de exacte eigenschappen en kosten wel enorm uiteenlopen. Het is dus niet zo dat je één vorm van webhosting kunt afnemen en dat je er daarmee bent. Vergelijken is daarin zeker belangrijk. Dat kan je veel geld besparen en het kan ook bijvoorbeeld de snelheid van je website ten goede komen

Webhosting vergelijken

Wat is er dus belangrijk als je verschillende webhostingpakketten met elkaar wilt vergelijken? De belangrijkste kenmerken zijn opslag, het aantal mailboxen, dataverkeer en de versies van PHP en MYSQL die gebruikt worden. Voor de installatie van WordPress heb je bijvoorbeeld een MYSQL-database nodig.

Bij Terdis Webhosting kun je kiezen uit drie pakketten, afhankelijk van de omvang van je website en bedrijf. Ons meest gekozen pakket is Zilver hosting. Hierbij heb je voor een paar euro per maand maar liefst 15 GB supersnelle SSD-opslag, 15 mailboxen met spamfilter, onbeperkt dataverkeer en de meest actuele versies van PHP en MYSQL.
Webhosting Curacao

100% tevredenheidsgarantie

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak

Vaste afgesproken prijzen

Vaste afgesproken prijzen

Curaçao WordPress hosting

Als je nadenkt over het maken van een nieuwe website, dan kun je eigenlijk niet om WordPress heen. WordPress is een open source systeem, waarmee je (gratis) websites kunt maken. Dankzij de gebruiksvriendelijke opzet en het feit dat je elke website kunt uitbreiden met ontzettend veel plug-ins, biedt dit een onbeperkt aantal mogelijkheden.

Voor je aan de slag kunt met je website, heb je dan natuurlijk wel WordPress hosting nodig. En daarvoor ben je bij Terdis Webhosting aan het juiste adres. Wij bieden verschillende WordPress hosting pakketten voor aantrekkelijke lage tarieven. Zo kun je al voor een 150 ANG per jaar aan de slag met je eigen website.

Goud webhosting

Bevat alles voor een website met veel afbeeldingen en bezoekers

225 ANG

per jaar

Zilver webhosting

Meest gekozen
Het ideale hostingpakket voor een prachtige website

150 ANG

per jaar

Platinum webhosting

Het volledige pakket voor een hele uitgebreide website

350 ANG

per jaar

Terdis
Website laten maken

Bij Terdis Webhosting vinden wij het belangrijk dat iedereen die een website wil of heeft, tevreden is met het design. Een website laten maken bij ons betekent maatwerk en jouw wensen laten uitkomen bij het bouwen van jouw website.

  • Goed vindbaar, jouw website bij elke zoekmachine volledig geïndexeerd!
  • Jouw eigen prachtige, responsive design
  • Incl. een gratis .nl of een .com domeinnaam
Volg het succes van onze klanten
Op zoek naar extra klanten? Laat Terdis Webhosting Curaçao jouw website maken met onze SEO teksten waardoor je hoog scoort in Google. Ben je benieuwd naar wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en we kunnen samen je website analyseren en bekijken waar verbeterpunten zitten!

Vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op

Domeinnaam zoeken

Open chat