Te weinig rendement uit bezoekers?

Je website wordt goed gevonden in Google. Je advertenties in Google Ads en social media zijn een succes. Kortom: er komt genoeg verkeer naar je website. Toch haal je niet voldoende rendement uit deze bezoekers: ze kopen te weinig, niet vaak genoeg, of de orderwaarde is te laag.

Heb je het gevoel dat het beter kan? Schakel dan Terdis Webhosting Curaçao voor website optimalisatie in!
Terdis

Website analyse

Om te analyseren of je website goed functioneert en snel wordt geladen, voeren we een technische analyse uit. Te lange laadtijden en andere technische mankementen kunnen namelijk een grote invloed hebben op het aantal conversies.

Wanneer je website te langzaam laadt dan ga je potentiele klanten verliezen maar ook als links en knopjes op je website niet goed werken. Dit is zonde want Terdis Webhosting Curaçao kan dit allemaal voor je oplossen!

Eenvoudige verbeteringen die uit de analyse naar voren komen (zoals niet goed functionerende formulieren of onderdelen van de website die op mobiele apparaten niet goed worden weergegeven) lossen we voor je op.

Daarnaast melden we je website aan bij Google zodat Google ook je website gaat ranken in de resultaten. Indien je dit al hebt gedaan, analyseren we natuurlijk je traffic op de website en waar de bezoekers afhaken

Verbeterpunten doorvoeren

Nadat je akkoord bent met de verbeteringen die we willen doorvoeren zullen we dit in werking stellen en online zetten. Je hebt vanaf nu een goed werkende website.

Wil je bijvoorbeeld hoger in Google worden gevonden dan is het aan te raden om ook SEO teksten te laten schrijven door ons. Terdis Webhosting Curaçao schrijft vele website teksten die helemaal aansluiten bij jouw business model en daarmee houden wij rekening met wat Google graag wil zien op een website qua tekst.

Het doel achter SEO teksten is dat je hoger in Google komt te staan en mensen die jouw producten google, direct jouw website in de zoekresultaten tegenkomen. Op deze manier trek je direct potentiële klanten naar je website maar heb je met de website optimalisatie ook gelijk mensen die langer op je website blijven omdat alles goed functioneert!

100% tevredenheidsgarantie

Afspraak is afspraak

Vaste afgesproken prijzen

Wil jij meer conversie?

Elke keer wanneer een potentiële klant een voor jou belangrijke zoekterm intypt en jij niet bovenaan staat, verlies jij een klant.

Om het rendement van conversie optimalisatie zo hoog mogelijk te maken, werken wij met een vaste aanpak die al jarenlang succes heeft. We analyseren je website van A tot Z en testen iedere knop en afbeelding. Met onze aanpak zien we belangrijke data niet over het hoofd.

Wil jij ook dat jouw website perfect functioneert en dat klanten vertrouwen krijgen van hetgeen jij aanbiedt? Neem dan Terdis Webhosting Curaçao in de hand en bekijk welk pakket past bij jouw website!

Basis website

Website optimalisatie voor een basis website (max. 10 pagina’s)

Eenmalig

[iconic_product_price id="1841"]

Middelgrote website

Website optimalisatie voor een middelgrote website (max. 25 pagina’s)

Eenmalig

[iconic_product_price id="1844"]

Grote website

Website optimalisatie voor een grote website (onbeperkt aantal pagina's)

Eenmalig

[iconic_product_price id="1848"]
Terdis
Standaard
  • Aanmelden bij Google
  • Analyse Google Adwords

Samen met jou gaan wij op zoek naar de meest gunstige keywords. Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw bedrijf zo relevant mogelijk te maken voor deze gekozen zoekwoorden.

Belangrijk voor jouw ranking in Google is het aantal betrouwbare links naar jouw website toe.  De cijfers beweren dat Google jouw ranking voor 50% baseert op links die naar jouw website verwijzen. Wij gaan voor jou aan de slag om betrouwbare backlinks te vinden en in te schakelen.

De voordelen van conversieoptimalisatie (CRO)
- Zorgt voor een hoger rendement uit bestaande websitebezoekers
- Verbetert jouw website met een gedreven aanpak
- Geeft inzicht in de obstakels van je website